VARNING!!!! RENOVERING!!!




VARNING, sidan är under renovering!!!!!

Heheh, sidan ser lite koko ut eftersom jag håller på att göra om den...snart färdig!


Dag 20 - Den här månaden

Det var ju väldigt bra att just den här grejen var idag eftersom det är den sista dagen i månaden!

Men den som har hänt mig januari 2011 är:

-Det har vart nyårsafton
-Jag har åkt skidor
-Jag har hälsat på Alice uppe i skogen
-Jag har börjat på babysim (med Emma)
-Emma har lärt sig gå
-Jag har fått en kusin
-Jag har börjat renovera båda mina rum
-Jag har mått bra
-Jag har mått dåligt
-och sååååå mycket mer som händer i min vardag!

Ja, där har ni lite om va som hände mig mellan den 1 januari - 31 januari 2011


Hoppas att det hände något bra med er! KRAM

Dag 19 - Detta ångrar jag

Ooooj, svår fråga!

Det finns många saker jag ångrar, men ingen som jag kommer på direkt just nu! Men något jag ångrar är att jag lät Alice flytta...




"Muwi-tajm"

Hehe, HEJ HEJ!!

Nu har jag satt mig i soffan i min OnePiece och ska kolla på lite film :D Vi är med i Lovefilm.se så vi får film hem i brevlådan då och då. Igår kom två tjejfilmer: Ryktet går och Hur man blir av med en kille på 10 dagar, så dom ska jag kolla på nu!

Ha det gött, kram

 


Dag 18 - Min favorit födelsedag

Hej Hopp!

Jag har INGEN aning om vilken födelsedag som är min favorit!! Men en födelsedag jag kommer ihåg är den 16 maj 20...09, jag tror det var 2009. Då hade vi flyttat till Hembergavägen (där vi bor nu med mamma) solen sken, det var hur varmt som helst, vi åt god mat, det var mycket folk här och jag fick paket!!

Men alla födelsedagar är bäst, för vem gillar inte sin födelsedag ;)


Dag 17 - Mitt favorit minne

Oj oj, som många av dom tidigare inläggen... VAR ska man börja!!!
 Jag har väldigt många minnen, så här kommer några:




När mamma o Micke gifte sig!


När min lilla EMMA föddes!! ååååh


När jag, Alice och Fia cyklade runt längst kusten i Skåne och var på stranden och fotade GUD, det måste vi göra om igen i sommar! Det var det mysigaste ever!!


HAHA, bjuder på den bilden!!! Men allt som har med Alice och göra är ett minne. Här är på klassresan i 6an när vi åkte till Gotland! hihi, mååååånga minnen därifrån.



Ja, det var några av mina minnen!! Hoppas ni har det gött så ska jag lägga mig i min "lägenhet" och kolla på fiiiiiilm!

KRAM








Dag 16 - Min första kyss!

HOLA!

Jag vet inte riktigt om det här är exakt den första, men en av dom första den finns bildbevis ifrån iallafall ;) heheh!

Mina första kyssar gick till Oscar Åberg och Douglas Lillerud som båda är 97:or, alltså som jag. Vi var typ max 2 år och bästisar! Hihi, men ni kan ju få se några av bilderna ;)


Det kanske inte är Oscar på den här bilden...aja men han var den första iaf!! HAH
Och sen är det jag (den rödhåriga, såklart) och Douglas här!!


Jahapp, det va lite bilder det....Kram kram och saknar dig super-person!!


MORMOR = NO INTERNET

Hej  Hej!

Jag sov hos mormor igår natt, det är sååååå mysigt!! hihi, jag älskar det.

Så, det är därför inlägget som kommer efter det här är en dag försent eftersom mormor inte har någon data. Det är ganska skönt faktisk att INTE kunna gå in på internet....för det gör jag 100 ggr om dagen uups.



men nu ska jag blogga lite försena inlägg!!

Dag 15 - Mina drömmar!

jaha, var ska man börja!! I min absolut vildaste fantasi så skulle jag vilja bo i ett stort, stort Hollywood hus (i Hollywood såklart), och va super rik, ha underbara kompisar och familj, ha det underbart och vara artist!! Det är nog inget som kommer slå in direkt, men man kan ju alltid hoppas ;)

"Lite" mer rimliga saker som också är mina drömmar är att flytta till New York, LA mm. Vinna priset Årets Entertainer i skolan!! (Det är ett pris som delas ut i 9an till den som kan typ "showa" bäst, alltså sjunga, dansa, spela instrument, snacka inför folk mm....det har vart en dröm sen jag börja Täby Friskola.) Att Alice ska flytta tillbaka till Stockholm, att jag och Alice ska flytta in i en skitcool lägenhet tillsammans och sååå mycket mer!!

Ja, där har ni lite av det som snurrar i mitt huvud om vad jag önskar! Hoppas ni har det bra, KRAM


Dag 14 - Roligast idag!

Åh, varför var det här "ämnet" idag för!! Idag var en helt vanlig dag, inget speciellt hände.
Jag vaknade, åt frukost, fixade mig, åkte till skolan, var i skolan, åt världens äckligaste lunch (eller åt och åt...), så jag köpte en stor drick yoghurt på lidl, slutade skolan vid 15:20, åkte hem, åkte till täbban, åt middag, gjorde läxor och slutligen skriver det här!

Alltså en vanlig halv tråkig dag i mitt liv :P hehe

Men det fanns ju faktiskt en superbra sak, SOVMORGON!! För på tisdagar så har jag sovmorgon till halv 10!!!! AHHHH, så gal1 skönt!

Men men, ska kolla lite Gossip Girl nu!

Buffelibuff (haha, ni vet från garva läppen av er-reklamen xD )

Trodde inte man kunde sakna någon så här mycket....

Ja, rubriken säger allt! Jag har aldrig mått så här dåligt, saknat nån så mycket och känt mig så halv som jag gör nu!

"All I Need Is You" "Count On Me" "just the way you are" "Det finaste någon kan få"  jaa, alla våra låtar säger allt!

Älskar dig, nu och föralltid!



Ny design??

Hola!

Jag tycker min design är mörk och tråkig, vad tycker ni??

Jag har bara inte tid just nu och göra om den...+ att jag inte har några nya bra bilder (måste träffa fotografen, Alice) Men men, nån gång kanske jag hinner fixa det också! Men nu ska jag lyssna lite på Bruno Mars och sen dra till Täby centrum :)


Jag gör om bloggen...snart....

Nästa: SKOLAN!

Hej Hopp!

Nu är det som vanligt dags för skolan igen, ett ord: TRÅKIGT!! ååh, kan det inte bara blir varmt, sommar och skönt sommarlov!! Det skulle sitta fint nu! Men idag är det rätt sönt för vi har sovmorgon till 9:30 och så slutar vi 15:00!! Så det är en väligt skön dag ändå.

Men nu ska jag packa väskan och sticka ut till bussen!

Puss o kram skumbanan

Dag 13 - Den här veckan!

Den här veckan tror jag kan bli en rätt okej vecka! Dåliga saker är att vi har kemiprov, massa olika förhör, fortfarande kallt!, går länge på fredag, ja...och lite till jag inte kommer på. De bra sakerna är att vi har sovmorgon 2 dagar, musikal på torsdag, det var babysim idag, kanske ska på bio i helgen och ska kolla maaaaassor på Gossip Girl!

Det är väl typ min vecka! Men messa eller nåt om du vill göra nåt i helgen, för jag ska inte göra nåt spec. hihi

Kram kram


Bruno Mars!!!

Top Model 15!!

Yeeeh, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla den senaste säsongen Top Model!! De e skit bäst!!! Hehe, men hare gött så hörs vi snart!

Kramisar


BABYSIM!!!!

Hejsan hoppsan Karlsson!

Jag har precis kommit hem från mammas jobb där jag har x-tra jobbat lite så nu sitter jag o skriver lite o käkar mellis. Men om en liten liten stund så ska jag, mamma och Emma åka till Gribby för vi ska på babysim! HAHAH, det var jag som bestämde att vi skulle göra det, så nu är det dags! Det ska bli gal1 kul att få se Emma bada för första gången, hihi längtar.

Men jag skriver mer sen, + att jag kanske har nån mobilbild eller nåt att bjuda på!

Hare gött, Bella


Dag 12 - I min handväska!

Skirver det här en dag försent eftersom blogg.se inte funka när jag skulle skriva de :( aaaaah funka nån gång!!!! men men, nu kör vi:



I min handväska finns typ allt man kan behöva! Några av grejerna jag har är:
Plånbok
 mobilen
 alvedon
nycklar
papper
penna
kvitton
smink
godis

ja, det var väl lite av allt spännande grejs som finns i min väska!! Kolla in snart när jag har skrivit om hur babysimningen med Emma och mamma var!

Kram
 


Dag 11 - Mina syskon

Jag har ju då 3 syskon, 2 riktiga och ett "låtsas". Min mamma och pappa fick min äldsta lilla syster Alexandra, sen skiljde dom sig och mamma träffade Micke som hade sin son Gustaf. Tillsamans fick mamma och Micke min lillasyster Emma!



ALEXANDRA:
Alex som alla kallar henne är född 3 novmber 2000 i Stockholm, alltså fyller hon 11 i år. Hon älskar att äta godis, glass, busa, kolla på tv, röra på sig och hålla på med sporter och olika aktiviteter. Alex går i Byleskolan i kyrkbyn, fast dit bytte hon efter jullovet för innan gick hon i Täby friskola. Ehh, vad ska jag mer skriva...hon älskar även Justin Bieber och att spela trummor och Little Big Planet.



GUSTAF:
Gurra är typ 8 år och jääääääääääääätte sportintresserad!! Redan som typ 3åring kunde han vad alla ishockey och fotbollsspelare hette och vilken possition dom spela. Jag har känt honom väldigt länge så det känns inte som "min låtsas bror" utan mer som en riktig lillebrosa! Eftersom gustaf då är så sportintresserad så kan ni ju å veta att ett av hans favvo fotbollslag är Liverpool ;)



EMMA:
Emma är mitt lilla hjärta, mitt allt! Hon är så söt och underbar och den bästa människan på jorden. Emma är ca 11 månader och är född den 3dje februari 2010 på BB i stockholm. Hon älskar att spegla sig, hålla på med kontoller och mobiltelefoner, titta på tv och att äta piggelin! hehe, Hon snackar väldigt mycket och hennes första ord var "titt ut" för det lekte/leker vi med henne hela tiden. Så det ordet hör man om och om och om igen!!



(från igår) Dag 10 - Vad har jag på mig idag?

Jag tänkte att att det skulle funka att lägga över bilder från kamera till datan... men det funkar inte idag heller!! Så ni får nöja er med att jag skriver om det. Tråkigt, jag vet men det funkar inte att få dom till datan!!



Så det jag hade på mig var: favvo tröjan som är typ ett 2 delat linne som är gammelrosa  under och ett lager med sån där spets med blommer som är beige. Låter kanske konstigt medn är supersnygg!! Sen ett par mörkblå crocker pep skinny stuprörsjeans, ett svart baslinne och en vit stor klocka!


Toppen - HM
Crocker jeansen - JC
Baslinne - Gina Tricot
Klocka - Jet Set

Dag 10- vad har jag på mig idag? Baajs tråkigt för bilderna funkar inte... Lägger upp dom så snart jag kan när det funkar!!


Dag 9 - Min musik!

Det här blir ett ganska kort inlägg för jag är supertrött!!

Musik betyder allt för mig. Ett liv utan musik är inget liv!!
Jag tänkte fota min spotifylista o visa den för er men det funkade inte :/ så jag ska skriva några av låtarna som jag o Alice har tsm i en spellista som (jag iallafall) spelar om och om igen dag ut och dag in. Det roliga är att jag har nått minne bakom alla låtar som står nedanför och det gör att jag älskar dom ännu mer =)

  • All I need is You - Idol Allstar 2010
  • Just the way you are - Bruno Mars
  • Count on me - Bruno Mars
  • The Scientist - Olle Hedberg
  • Just the way you are - Minnah Karlsson
  • Love the way you lie (part II) - Rihanna, Eminem
  • Lilla Lady - Daniel Adams-Ray
  • Från och med du - Oskar Linneros
  • Written in the stars - Tinie Tempah, Eric turner
  • Det finaste någon kan få - Molly Sandén
  • Stay the night - James Blunt
  • Grenade - Bruno Mars
  • No diggity - Olle Hedberg
  • Total eclipse of the heart - Minnah Karlsson

Så om någon orkade läsa igenom alla tycker jag att ni att lyssna på alla underbara låtar!! Och som ni kanske märker ÄLSKAR alice och jag Bruno Mars och Olle Hedberg, det kanske ni såg i ett inlägg tidigare. Men det var väl lite som rullar på min lilla Spotify.

Kram, och glöm inte "Music Is The Hidden Language Of The Soul"

Dag 8 - Ett ögonblick

Min farbror Tomas som är 27 år och hans tjej Pia ska få barn, alltså ska jag få en kusin! Min pappa skickade för att tag sen att vid 16-tiden åkte dom in till BB så jag kommer få en liten kusse när som helst!! Iiiiii, superkul. Det är första kusien på pappas sida. Dom har inte tagit reda på om det är en tjej eller kille, så det får vi se när som helst!!

Skriver och lägger upp bilder så fort jag träffat dom =)

Kram Kram






LYCKA TILL


Lite shopping!

Blev hämtad efter skolan i dag av mamma, alex o Emma och vi drog till Täbban. Där handlade dom lite olika grejer och jag fick 3 stycken

1. Adidas väska
2. Busskort
3. Läppglans

Väskan var något jag veeeeerkligen ville ha för jag har fått ha en pytteliten Lacoste väska som man knappt får plats med en bok i! Busskortet behövde jag också efter som jag åker buss minst 2 gånger om dagen, och sen läppglanset var på rea...vem kan stå emot?!

 


Ja, det var ett kort litet inlägg! Kram kram kram


Dag 7 - Min bästa kompis

Jaha, var ska man börja! Det finns så mycket att berätta, så mycket så att man inte ens kan uttrycka sig med ord! Jag ska försöka göra ett kort inlägg så ni förstår mig, för om jag skulle göra ett så långt som igentligen skulle behövas så skulle inlägget aldrig ta slut! Så här kommer ett inlägg om den människa som betyder mest för mig i hela världen, du och jag föralltid! ALICE ROSÈN



Alice Rosen föddes den 16 maj 1997 i Stockholm på bb, hon föddes på kvällen och är äldst av sina syskon. Alice flyttade med sin mamma o pappa till ett hus i Täby. När alice växte upp började hon i Täby Friskola i Gribbylund. Hon älskar att sjunga, shoppa, fota och att vara med kompisar.
Och om ni inte har märkt det än så stämmer den här informationen perfekt in på mig också!, vi ÄR tvillingar!! 

Alice och jag lärde känna varrandra i 3an, men i 5/6an hände det nånting. Vi heeeeelt smälte för varrandra, det var sjukt. Jag har aldrig haft en sån kompis som dig!





Men om ni trodde att allt var bra och lyckligt, så trodde ni fel!! För under förra året så berättade Alice nämligen för mig att hon ska flytta och det var inte till vilket ställe som helst, det var LJUSDAL!! 4 timmar bort, mitt ute i skogen! och det var inte bara ett år utan dom flyttade dit permanent!!! Jag trodde att mitt liv skulle gå under. Jag hade aldrig känt så här förr någon, och sen så skulle hon bara försvinna!! Jag mådde piss i många dagar i början av 7an innan jag på allvar kunde fatta att hon var borta... Alltså det är riktigt riktigt läskigt, det känns lixom som om något saknas i en!

Men när vi träffas är det underbart :) även om det inte är ofta så är det perfekt! och jag lyckas alltis med att böla minst en gång när vi träffas...

Alice är anledningen till att jag bloggar, för på så sätt kan hon se vad jag gör jag och jag ser vad hon gör, då känns det nästan som man träffas! 

Alice blogg: www.alicerosen.blogg.se

 

 


Alice och jag lyckas alltid få "en låt" varje gång vi träffas. För eftersom jag och Alice Ä L S K A R att sjunga tillsammans så sjunger vi alltid då! Några av låtarna är: Gubben i lådan, Billionaire, No Diggity/Lady, Det finaste någon kan få, mycket mer och såklart Just the way ju are!


Jag har två texter från Bruno Mars som stämmer in på Alice:

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

och

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do oh yeah





Alice, lyssna på hela Count on Me med Bruno Mars....den texten är skriven till dig!!



Du vet att jag älskar dig, runt hela jorden och tillbaka igen


Dag 6 - Min Idol

Min Idol är... hmmm, det är en svår fråga! Det kan ju betyda en kändis, alltså en artist, skådespelare mm. Men det kan ju även vara någon man ser upp till eller vill vara som. Så jag tänkte berätta lite om mina olika idoler!



Ser upp till:
 Min mormor är faktiskt världens bästa person! Jag tror att hon är min absolut största Idol. Jag kan inte riktigt uttrycka med ord varför, men hon är bara så bäst hela tiden i allt hon gör!! Älskar dig.

Alice Rosén är en av mina Idoler också! Hon betyder så otrigt mycket för mig, alltså ni förstår inte! Vi är tvillingar, det är bara att våra föräldrar inte riktigt vet det xD Men vi fyller båda år den 16 maj, vi är lika i nästan alllting (speciellt Olle, andras, Bruno, Oskar mm), båda älskar att sjunga och så mycket mer. Älskar dig, runt hela jorden och tillbaka igen!



Kändis: Min idol när det gäller kändisar äääääär, Olle Hedberg och Andreas Weise!! För er som inte vet vilka dom coolngarna är så är det Idol historians  skönaste duo. Dom kände inte varrandra innan Idol men är världens bästisar nu. Dom två är absoluta favvisarna, men det är även Bruno Mars ♥ och Oskar Linneros ♥

    
Oskar Linneros             Underbara Bruno ♥

Andreas Weise är 23 år och kommer från Lidingö. Han har en mamma, en pappa och 5 st syskon...och hans pappa är Arne Weise! Andreas gillar att sjunga, spelar gitarr och Stand up comedy...speciellt "under bältet" humor och så ÄLSKAR han att härma Olles gotländska. Något ni kanske inte visste om honom är att han har sprungit igenom Gallerian i bara kalsonger, haha!!

Olle Hedberg är 29 år och kommer från Gotland fast han bor i Stockholm nu. Han har en mamma, en pappa och 6 syskon. Han älskar att spela gitarr, sjunga, segla, fiska och träna... och såklart att härma Weises "Lidingöska" haha!! Något ni kanske inte visste om honom är att han alltid varje dag är ute och joggar, mitt i natten!!

♥ Andreas Weise o Olle Hedberg ♥



Freddie 14 år!

Här kommer lite bilder från igår (lördag) när Freddie fyllde 14 år :)


Vi började med att spela B O W L I N G ! !

Färglaá klot :D

Freddie, Olivia o Martina längst ner som flummar runt framför kameran xD

Tabellen uppifrån: Fredrika, Olivia, Victoria, Martina, Bella och Bamse! Haha, Freddie sa Bamse istället för Emily!! 

och vinnaren vaaaaaaaar: JAG!!!! BELLA!!! JIPPI!!!!

Men nackdelen var att jag fick bjuda alla på glass -.-'


Haha, men sen åkte vi hem till óch najsa lite o kolla på lite grejs och så kollade vi på Salt med Angelina Jolie. Jag tyckte den var skitbra :)



Jaa, det var min lördag! Kram kram kram

Dag 5 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen

När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite ymca
Tack Alice Rosén du är kärlek för mig!



Dag 4 - Min dag

Hello!

Idag vaknade jag runt 12 och gick upp och duscha. Efter det tog jag bussen till Emily där jag käkade god lunch och slog in paket. Vi åkte in till Täby centrum där vi skulle möta upp Victoria, Freddie, Olivia o Martina. För vi skulle fira Freddie som fyller 14 år idag :) JIPPI GRATTIS :) så vi spelade "disco-bowling" och gissa vem som vann...JAG JAG JAAAAG!! så då blev jag tvungen att bjuda alla på glass -.-' inte lika roligt men jag vann iallafall! jippi. Sen fick vi skjuts hem till Freddie och vi åt middag och nu ska vi typ ut och göra nåt.

Hahah, inte så nogrannt skrivet men det var iaf nåt. Bilder kommer så snart som möjligt!

Kram kram kram <3

Dag 3 - Det här åt jag idag

Hej Hej!

Till lunch idag åt jag pasta med "köttfärssås" alltså konstig pasta med lite köttfärs och vatten!! BLÄÄÄ med skollunch!!!
Men till sen senare åt vi TACOS, mmmm såååå gott!!! Det var extra mycket röror och prylar, mycket mycket gott :D

Men nu ska jag kolla på Lets dance och avguda Andreas Weise :) hhihi, min absoluta favvo, ANDREAS & OLLE!


Hahah lyckat! Bilden är tagen med mobil o går inte att vända! HAH

Familjen Tisén!

Jag känner en tjej som är 12 år, idag hände de en hemsk sak för henne och hennes mamma och pappa. Dom fick nämligen reda på att mormor, mormor och värst av allt Lillebror har dött i en villa brand idag. Det är hemskt! Jag känner inte Rebecca så bra men jag sörjer verkligen med henne! Hela facebook surrar om det här och det står inget annat i folks loggar. Det står överallt på aftonbladet mm. och dom sa det på tv4 nyheterna!

Berättar mer sen, måste lägga min nu!


RIP - Hoppas himlen är vacker!


Dag 2 - Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades för första gången 1989 alltså när dom var 16 och 18 år gamla. Sen träffades dom lite senare år 1991 och då var dom 18 och 20 år gamla, och då blev dom tillsammans. 1997 fick dom mig och 2000 kom Alexandra. Några år senare när det var typ 2005 så skillde sig mamma o pappa. Så nu bor pappa själv i huset i Visinge/Erikslund och mamma bor med sin nya man Micke i Täby Kyrkby. Vi byter mellan mamma o pappa på onsdagar så att vi är hos dom varranan vecka.

Lite små info:

PAPPA: Han heter Kenneth Ronny Almstedt och är 39 år gammal. Pappa är bäst på att laga mat!! Han gör verkligen så himmla god mat. Han jobbar på Kyl och frysexpressen som är typ ett ställe som kör ut mat till Ica, hemköp mm. Där sitter han typ på kontoret och bestämmer vad alla ska göra. Många av mina kompisar säger alltid att han är så himmla ung och cool, hihi så det kanske han är ;)


HAHAHAH, sorry hade ingen annan bild ;) hahaha


MAMMA: Hon heter Lisa Margareta Nordenståhl (fd. Andersson) och är 37 år gammal. Mamma underbar och bäst på allt!! Med mamma kan jag prata om allt och alla, vi är väldigt lika vilket jag tycker är bra :) Mamma driver tre stycken dagis med sin bästa kompis Nilla. Det går jättebra för dom och dagisarna är supersuper! I sommras gifte sig mamma med Micke så nu heter hon Nordenståhl istället för Andersson.






Älskar er!

Dag 1 - Om Mig

(Vill bara förklara att blogg.se inte funkade på min data igår så därför blev det inge dag 1 igår.)


Hej Hej!

Som dom flesta forhoppningvis vet så heter jag Bella, igentligen Isabella Linnea Almstedt fast det säger ingen. Jag är 13 år och fyller 14 den 16 maj iår, alltså föddes jag 1997!! Jag bor i Täby som liggernorr om Stockholm (tror jag) hehe. Med min pappa bor jag i Visinge/Erikslund  och med min mamma m. familj bor jag i Täby Kyrkby.

Jag går i skolan i underbara klass 7B i Enhagen, Täby friskola. Täby friskola är en showinriktad skola som är bäst! Det är så mycket mer läxor, prov och press i TF. Just nu känns det ju piss med så mycket hela tiden, men det lönar sig sen när man ska börja gymnasiet :) 

Mina intressen är att sjunga, dansa, shoppa, vara med kompisar, vara med Alice (för hon är mer än en kompis), kolla på filmer, allt som har med Idol att göra och såååå mycket mer!



Lite små info:

Jag är 164 cm lång
Jag har dansat sen jag var tre år
Jag har bott i 7 olika hus (tur att jag älskar att flytta)
Jag har gått i Täby friskola sen 6års
Min bästis (näe, hon är MER än en bästis) heter Alice!
På fritiden håller jag på med att sjunga, dansa, träna på Sats och babysimmar med min lillasyster.
och jag älskar inredning :)





Där har ni lite om mig! Kram Kram


"Jag är inte som andra barn, jag är lite bättre"


Renovering!!!!

Yeeeey, äntligen har jag köpt min skit coola fotottapet som jag ska ha i mitt rum :) Vi ska förhoppningsvis sätta upp den nu så ni får se alldeles snart hur resultatet blir!

Så här ser den ut på hemsidan:


Fast den är SJUKT STOR!! aaaah, det kommer bli så maffigt :)

iiiip, hörs snart Kram

SVARA SNÄLLA!!

Hehe, har ett litet problem... Jag har gjort om bloggen lite så den är typ turkos nu. Problemet är att 50% av ggr jag kollar på bloggen är den turkos och de andra 50% av ggrna är den röd och julig fortfarande!!!

Frågan till er: Vilken färg är den när du tittar?? Turkos elr röd??


Tack o Kraaaam

Nu börjas det!

Från och med imorgon startar jag och Alice med det här. hehe, så vi får se hur det går!!

  • Dag 01 – Om mig
  • Dag 02 – Mina föräldrar
  • Dag 03 – Det här åt jag i dag
  • Dag 04 – Min dag
  • Dag 05 – Vad är kärlek?
  • Dag 06 – Min idol
  • Dag 07 – Min bästa vän
  • Dag 08 – Ett ögonblick
  • Dag 09 – Min musik
  • Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
  • Dag 11 – Mina syskon
  • Dag 12 – I min handväska
  • Dag 13 – Den här veckan
  • Dag 14 – Roligast idag
  • Dag 15 – Mina drömmar
  • Dag 16 – Min första kyss
  • Dag 17 – Mitt favoritminne
  • Dag 18 – Min favoritfödelsedag
  • Dag 19 – Detta ångrar jag
  • Dag 20 – Den här månaden
  • Dag 21 – Ett annat ögonblick
  • Dag 22 – Det här upprör mig
  • Dag 23 – Det här får mig att må bättre
  • Dag 24 – Det här får mig att gråta
  • Dag 25 – Min skola
  • Dag 26 – Mina rädslor
  • Dag 27 – Min favoritplats
  • Dag 28 – Det här saknar jag
  • Dag 29 – Mina ambitioner
  • Dag 30 – Ett sista ögonblick
Alice blogg: www.alicerosen.blogg.se :)

Förlåt förlåt!

Förlåt för att jag inte har bloggat på flera flera veckor. Det är pågrund av typ allt det där med jul, nyår och skidsemestern i Sälen! Jag har några grejer jag måste fixa på bloggen:
  • En ny design!
  • Ta bort snön!
  • Börja blogga mer!
Ska försöka hinna med det snart, men det är väl inte så bråttom för typ ingen läser ändå ;) haha
Men nu ska jag fortsätta chatta lite med Philip :)
Kram Kram <3

Sälen nästa!

Sitter i bilen påväg till Sälen! Ska bli sååå skönt. Vi ska alldels snart stanna och äta så då ska jag försöka få fram systemkameran och lägga upp lite bilder o blogga lite, för nu har jag ju verkligen tid ;)

Jag hade tänkt att jag skulle blogga o facebooka lite nu när vi åkte upp så vi åkte till mamma precis innan vi skulle åka för att hämta internet stickan. Men när vi kom fram dit o var skit stressade så var den inte där den var förra veckan!!! Så jag hittade den inte var rätt sur över det :/ Men nu när jag tog upp datan i bilen för att kolla på film som kopplade pappa ihop min data med hans iPhone. För den funkar som en "internet-sticka" :P hehe, så nu har jag internet!

Men jag ska ta o äta lite m&m och kolla på nån film nu :)


Kram kram hörs snart!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!