When I Look At You <3

Hej Hopp!

Påtal om ingenting egentligen, vad tycker ni om design??
Den har jag gjort :S :D hehe, lite coolt tkr jag ^^

Kram Kram <3

PS. Snälla komentera så jag vet att ni vart här o läst. DS


 
Åhhhh, min lilla prinsessa <3


Näe, det är inte otur. Det är äventyr!

Hej Hej alla underbara figurer ute i världen!

Jag tänkte börja med att berätta att jag just nu är i underbara Paris :) Ni vet ju att jag skrev i mitt förra inlägg att vi var hos familjen Malm för att planera vad vi skulle göra på våran semester och att jag tänkte blogga när jag kom hem därifrån...det gick ju sådär med den saken. För att jag skrev de inlägget måndagen den 8/8 klockan 17:30, och vid typ 00:00 den natten så satte vi oss i bilen med familjen Malm och bilade ner till frankrike! haha, det e såååå typiskt oss, vi planerar aldrig vi tar bara dagen som den kommer ^^

Men klockan e rätt mkt så jag får berätta mer om dagarna i Paris sen. För nu MÅSTE ni få höra om våran dag vi har haft idag! ( 11-12 augusti )

En Dag I Paris!

Allting började super! Pappa, jag och alex vaknar på hotellet, klär på oss och går ner till stan för att handla frukost. Vi skulle handla pain au chocolat, croissant och typ bagutter. Så vi lyckades hitta ett bageri, handlade de och gick tillbaka till familjen malm med frukost.

Efter frukosten åkte vi till en underbar vingård och kollade och smakade på champagne. Asså jag trodde det skulle vara supertråkigt, men det var sååååå ballt :D Än så länge var allt bra...men vänta bara!

Efter vingården så skulle vi ta oss till Paris. Efter typ 1 timmes åkande i bil så stannade vi för att äta någon lunch. VI kom in på nåt lite ställe (såg lite ut som en skolmatsal och alltså inte ett dugg mysig) där ingen av personalen snackade engelska, och jag är den ända av oss som kan franska men jag har gått ett år så jag kan inte så mkt. Vi lyckades iaf fatta att man skulle betala först och sen får maten, det skulle vara buffe. När vi hade betalat och kom in i "matsalen" så såg vi en buffe, med BARA sallads-saker (och dom verken såg elr smakade gott), men som tur va var det bara salladsbordet. Så dom kom till bordet och beställde, och det var inte lätt. Vi fattade inte menyn för den var bara på franska, servitrisen snackade bara franska, vi fick fel dricka och det smackade inte särskilt bra heller...så vi snabbade oss därifrån!

Nu var vi framme i Paris och vi åkte in till stan och kollade runt lite. När klockan var runt 20-21 så kom vi på att vi kanske borde skaffa oss ett hotell, så vi satte oss i bilen igen! Men problemet var att den första timmen så hittade vi (pappa o niklas) hotellet och när vi väl såg det från motorvägen så gick det inte att köra dit! Men efter ca. 1 timme o 30 minuter var vi framme vid hotellet. Vi checkade snabbt in och fixade till oss lite, för vi skulle nämligen in och äta middag på resturang i stan, för vi har bara ätit typ Mc donalds hela tiden ^^ hah . Så vi skulle ta tunnelbanan och vi hade sett på Iphonen var stationen låg. Men precis den vägen och lilla stället vi hamnde på var värsta ner klottrade knarkar-stället!! och vi gick o gick, MEN TUNNELBANAN FANNS INGENSTANS!!! EFter ett tag när vi höll på och ge upp hittade vi äntligen den. MEN, när vi skulle köpa biljetter funkade inte det så vi fick fixa hjälp, och när vi kom ner i tunnelbanan var det as äckligt. Förra gånen jag var i Paris åkte vi värsta lyx tåget (asså det var vanlig tunnelbana) den var tvåvåningar och riktigt snygg! Det var INTE den här, den var såååå äcklig. Och som inte det vore nog så hade dom tagit bort stationen vi skulle av på för den byggdes om, så vi ficka hoppa av stationen efter och leta oss fram -.-'


Fille, NIklas o Alex på tåget! ALex var livrädd!!! :P hehe

När vi äntligen kom upp ur tunnelbanan så skulle vi hitta någonstan att äta, och nu var klockan undegefär 00:20 elr nåt. VI kollade runt och det ända som var öppet var ju såklart Mc Donalds, hahah :P MEn vi struntade i MD och gick vidare för att leta, efter typ 15 minuter hittar vi en resturang, så den satte vi oss och beställde vid snabbt! Maten kom in och allting var superbra, vi skämtde faktiskt om att turen äntligen hade vänt...men då kommer notan in. Det var vääääääärsta dyra resturangen vi hade hamnat på, så det var bara att betala och gå!

NIklas med sin jääääääätteöl!

Nu var klockan ungefär 01:40 och vi skulle hem, vi Vägrade ta knarkar-banan hem igen...så vi tänkte ta taxi! Det stog massa taxi bilar utanför men ingen som fick plats med 6 personer, så vi fick ta två taxi-bilar. Våran taxi chafför snackade Baaara franska, och först fattade hon inte var vi skulle men tillslut gfatta hon! Men det var sååå pinigt me pappa, han har ju lärt sig några ord...men använder dom HEEELT fel ;) hahah. Asså hon satt där (chaffören) och babblade till pappa på franska och man hörde på rösten att det var en fråga. när det blev tyst (asså när pappa skulle svara på frågan) så säger han "Ca Va!", och jag började as garva!!! Chaffören sa samma sak engång till men den här gången svara inte pappa. Det han vill svar va typ "va?" men han sa Ca va som betyder typ "jag mår bra", hahah!!!! :S Och sen efter ett tag fråga hon nåt igen och pappa fattade frågen och skulle säge Oui som är Ja på franska, men istället sa han "si" som är ja på spanska!!! :P hahah
Vi kom ju typ aldrig hem för att dels hittade inte chaffören dit, men när hon väl hittade fram och pappa skulle betala (med kort) så säger hon "no, card! Money" så han kunde inte baétala med sitt kort! Så d¨fick vi sätta oss i bilen igen med taxi chaffören och åka till en bakomat för att ta ut pengar. Niklas med familj fick göra likadant för dom hade inte heller med sig kontanter.

Så vi kom som tur hem tillslut!


Men nu ska jag sova för vi ska till Disneyland imorgon :D <3 :D LÄNGTAR!!!

Puss o kram, Bella!

PS. Har fler bilder som kanske kommer sen .DS

Heeey! :D

Tjeeena!

Jag kommer ihåg att jag lovade att lägga upp bilder o skriva lite och så. Men det kan jag tyvärr inte göra nu för vi är hos familjen Malm :) Vi håller på o planerar vad vi ska göra under våran semester med dom som börjar imorgon (måndag). Så jag ägger förhoppningsvis upp bilder och sånt ikväll eller i bilden imorgon!!

Kram Kram, Bella <3 <3


Hej Hej och förlåt...

...För att jag inte har skrivit på länge. Det är inte för att jag tröttnat eller nåt, utan att jag inte hunnit.
För hela förra veckan har jag vart och dansat med Bounce och idag har vi shoppat kläder.

Nu ikväll så har jag gjort en ny header, trollat lite med bakrunden och byt lite färger.
Men nu (klockan 04:40) är jag så trött så att jag orkade inte fixade bloggdesignen helt perfekt, fixar den bättre snart :P

Men nu Måste jag sova, för jag är supertrött!

Skriver imorgon och lägger upp bilder, LOVAR!


Kram Kram, Bella :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!