sofia

hsdcithkgxfderz jcuhzysvxh cbgxyjfgxyg h gcv ghcjvtxfdtvgxnxvt gxtshvjbnnz



Hehe, aa Sofia är 5 år och har haft lite roligt med min dator! Man kanske inte riktigt ser vad det står men ni ser att det står Sofia i rubriken, det skrev hon själv!


 

åhhh, favvobild från sommaren 2010


Ja må hon lee....nää det är fel sorts grattis!

Grattis på namsdagen Alice!!!!!!!!!!!!!!!
Idag är det Maria och det heter nämligen Alice i mellannamn, Alice Maria Isabella Rosén.

Hoppas du ser det här ;) hihi, Kram på dig!


Next stop: S K Å N E

Ni kan inte gissa var jag är? På jordens bästa ställe, ingeting i världen kan slå det här....Höllviken i Skåne!!!!

I Skåne hade man sportlov förra veckan (vecka 8) så då var Albin och Mats uppe hos oss i Sthlm. Sen i lördags tog jag och Alex x2000 ner till Skåne tillsammans med dom och så ska vi vara här till på torsdag eftersom vi har sportlov nu!! Åhhh, såååå nice :D :D Jag ÄLSKAR Skåne, speciellt höllviken!

Nu när jag har fixat internet på min lilla söta rosa mini-laptop så kan jag uppdatera lite mer var jag gör, eftersom jag fick så många kommentarer här och på facebook över att jag inte har skrivit nåt på ett tag ;) hihi


Men vi hörs snart, då ska jag lägga upp lite bilder från kameran (den är hemma därför kan jag inte lägga upp dom nu)

K R A M alla nollåttor och alla andra!

Im back, and im good!

Hej igen alla glada människor på jorden! Hur mår ni?? :)

Jag har haft lite ledigt från datan och därför har jag inte skrivit något på ett ganska bra tag! Men nu är jag tillbaka :D

Jag är sååååå trött på min design, speciellt hedern...sååå om nån känner att dom vill göra en till mig: VARSEGOD :D


Ha de gött, igelkött ;)

Har inte slutat blogga, bara inte hunnit! (mycket i skolan) ! Kommer snart... KRAM


Min nya förebild!

G U D ! ! ! ! Vad J***A avundsjuk jag blir!!! Den här lilla tjejen som är 10 år kan både sjunga OCH spela så här sjukt bra piano! Guuuud, tänk om man kunde sjunga så där bra o lätt!!! Precis när refrängen börjar i Born this way så ryser man för att det är SÅ SÅ SÅÅÅÅ B Ä S T ! ! Och det gör det inte hela bättre att Born this way är en av mina nya favoritlåtar :P hehe







Åhhh, jag önskar jag var lite som henne...hihi! Men gå in på hennes kanal på youtube och kolla alla hennes (superbästa) videos :D

Kram Kram




(guuuuuuuuud vill kunna sjunga som henne!!!!!!!)

ALLA ♥ DAG!

Glad Alla ♥ dag, eller vad man nu säger..hehe!
Men idag är det ju då den 14 februari, den mysigaste gulligaste högtiden på året = ALLA HJÄRTANS DAG!

Idag i skolan så kollade vi på film både på franskan och på engelska, och på franskan fick vi även kladdkaka o kakor. NICE! Sen har vi haft en brevlåda i skolan där man har fått lägga små "kärleksbrev" (gulligt eller vad?) så elevrådet kom in och lämnade dom på fyiken idag. Jag fick 5 stycken brev, Yeeeh! Sen delade elevrådet även ut små plopp också...jag fick en "kärlek" men fick även en "puss" av Gustaf ♥ :)



Sen kom jag hem till mamma där vi hade alla ♥ dag-middag, och så fick jag en jättebra skiva av mamma och en ros och ett stort sten hjärta av Micke! TACK!



Det var min dag hittills, vad har du gjort?? :)


KRAM KRAM ♥ ♥ ♥

Dag 28 - Det här saknar jag

Det finns sååå mycket som jag saknar (och nu ska jag försöka skriva ett inlägg UTAN att nämna Alice, hahah...men henne saknar jag mest av allt men det ska jag iinte nämna) hahah!



Men en sak som jag saknar var när man var liten! Men kommer ni ihåg när man knappt visste nånting, man visste inte om döden, konflikter, världen, "riktig" kärlek och alla problem och jobbigheter som finns! Man bara lullade runt som man var och lekte, skrattade och hade det bäst!



Gud va skönt det var att vara liten!

BRA BETYG!!!

Vi fick precis reda på betygen på Schoolsoft!! Eller inte riktigt betygen utan alla lärarna i alla ämnen har kryssat i ett dokument där det är olika saker (tex. fungerar i grupp, teoretiskt, aktiv mm) så kryssar dom i ej nått målen, nått målen, över målen aa och hundra olika grejer!

Jag blev RIKTIGT nöjd, trodde inte jag skulle få så bra ^^ Det ända jag fick skiiiit dåligt på var dansen "teoretiskt" där fick jag ej nått målen! Men det räknas inte för jag var borta båda gångerna vi hade dans teori, hehe xD så jag skulle inte kunnat fått något annat!







Simma lungt ;)


S O L S I D A N

Guud jag älskar Solsidan!! SÅ SÅ bra, den slår alla humorserier! Åh, hoppas du också kollade idag för det gjorde jaaaag!
Oves garderob xD
S O L S I D A N

Dag 27 – Min favoritplats

Min favorit plats ever är S K Å N E !!! Guud jag älskar skåne så in i !!!

Allt är bara soft, mysigt, precis vid havet, underbara glada människor och sjukt gullig dialket. Åhh, sommaren i Skåne slår allt! Alice, kommer du ihåg i sommras på stranden, med fia och kameran...minnen!!

Men det är så skönt att bara hänge på stranden, dra till toppen gallerian, cykla runt, käka glass o va med super-personer!!





























(min första header bestog av bara bilder från skåne!)


PS. vecka 9 är det SKÅNE med Alex! JIPPI!!!!

Dag 26 - mina rädslor

Jag är rädd för mycket...
Till exempel: döden, att gå själv i mörkret, tappa bort saker, bli skrämd och värst av allt att förlora dig!
Du vet vem du är och du vet att min värsta mardröm är att du ska försvinna och lämna mig, ÄLSKAR DIG!

Dag 25 - min skola

Min skola heter TÄBY FRISKOLA!
Täby friskola är en stor skola med små skolor. haha, jag ska förklara! Täby friskola består av 6 stycken skolor, Lilla Gribby, Gribbylundskolan, Ljungmyr, Småskolan, Hägernäs och Enhagen. Enhagen är skolans högstadium och det finns 3 "vägar" att ta sig dit:

Lilla Gribby (6års-2an) - Gribbylundskolan (3an-5an) - Enhagen (6an-9an)

Småskolan (6års-1an) - Ljungmyr (2an-5an) - Enhagen (6an-9an)

Hägernässkolan (6års-5an) - Enhagen (6an9an)



Jag har ju gått i Täbyfriskola sen 6års och jag gick 6års i småskolan, 1an,2an,3an i Gribbylundskolan, 4an,5an,6an i Viggbyholmsskolan (som dom tog bort i år) och sen nu högstadiet i Enhagen.
TF är en språk, show och dansskola och det tycker jag är det bästa med det!! Just nu går jag på en musikallinje där vi övar o repar in en musikal som ska visas på Tibble Teatern i maj så kom och titta!! TF har mycket högre och snabbare tempo än alla andra skolor så vi som gått i TF går oftast ut med högre betyg än andra skolor.

Hehe, jaa där va lite om min skola. Ha de gött



R E N O V E R I N G ! ! !

Tjena mittbena!

Just nu hålleer jag, pappa och Alex på att fixa om i huset, vi renoverar lite. Just nu håller jag på att måla om mitt rum och pappa o Alex fixar om hennes två nya rum. Jobbigt, men resultatet blir ju bra :)

Kram

DAG 24 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA!

Förr grät jag inte så ofta, men så är det inte riktigt nu... Hehe, näe för jag börjar gråta om någon annan gråter, om det är en sorglig film eller sorglig låt som man kan relatera (stavning?) till, när jag tänker på dig och såå mycket mer!

Men en några speciella grejer är väl:

All I Need is you - den låten har jag så många minnen ifrån så jag gråter typ lite varje gång, eller blir iaf tårögd!

Filmen The Last Song - Den är så så såååå sorglig!! Det är Miley Cyrus film som handlar om att hon inte umgås med sin pappa (föräldrarna är skillda), sen åker hon och hennes lillebror o hälsar på pappan och bor där lite. Miley är skitsur för att han lämnade dom men tillslut blir dom kompisar. Ungefär precis när dom blir "far o dotter" igen berättar pappan att han har cancer. Så i slutet av filmen får man se när han dör, när hon väntar på beskedet, begravinigen och allt det! Det är massa musik i den (bella + sorglig musik=böööölar). Men jag tycker iaf att den är superbra! Kolla på den!

Alice - aa, du vet varför <3

Någon Annan: Men asså jag är så svag för när någon annan gråter. Om nån kommer till mig och gråter o snackar så är det ju klart att jag oxå gör det!!



Hehe, aa nu har ni fått reda på hur sjukt "känslig" jag är! Tihi..men kram o hare gött!

Sing Star time!!!

Yeeeh, nu ska Alex o jag köra singstar! Mitt favvo tvspel ;) hehe

Kramisar!


Ny design!!

Så där ja! Nu är det en ny färg, ny head, ett lite hjärta o lite andra små förändringar!
Jag blev inte så jättenöjd med headern :/ Får ta och göra en bättre sen!


Men frågan är: Vad tycker du?? HISS ELLER DISS?!

EMMA 1 ÅR!!!

Min lilla sötis fyllde ju 1 år idag, har fotat massor men är för trött nu....SÅ det kommer snart!

LOVE

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det finns två personer som alltid finns där för mig, två killar som alltid finns med när något är jobbigt eller bara för att ha det lite mer mysigt! Dom har två killarna är alltid med på filmkvällarna med tjejerna!

Åhh jag älskar er, mina killar...Ben och Jerry!!!

Hehe, men asså Ben and Jerry glass får än att må såå mycket bättre ;) Det finns inget bättre när man är sjuk, ledsen, mår dåligt mm. för med en burk glass blir allt bättre! Favvisarna är nog Cookie Dough, New York super fudge chunk, Bohemian Raspberries, Half baked, cherry garcia...jaaaa, det funkar bra med vilken som helst ;)





Nåt annat som funkar bra är att vara med Alice, shoppa med Alice, sjunga med Alice o flumma med Alice! Haha, måste förstå att ni kanske tycker jag tjatar om Alice, men hon är bäst! Så det så!


Men nu ska jag chatta lite me Alice o sooooova! Hörs, puss o go natt!

EMMA 1 ÅR!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS lilla söta du!!

Shit, det känns som typ igår jag fick reda på att Emma hade kommit...och det ett helt år sen!!! På ett år har hon hunnit :

-Blir större/längre
-Fått hår på huvudet
-Fått ca. 5 tänder
Börjat skratta
-börjat små prata
-börjat gå
-och börjat titta på bananer i pjamas!

Hehe, men åååh hon är SÅ söt!!! och yttligare en gång: G R A T T I S min lilla söt-nöt!













Puss!

Liten make-over

Som ni kanske ser så har jag små börjat fixa om bloggen. Tex är överskriften större och vit, bakrunden är grå, det är ett hjärta upp där man skriver in webbadressen och alldeles snart kommer en ny header!

TAA DAA, tihi...men nu ska jag sova lite!

KRAM MARK KRAM





PS: imorgon fyller min lilla nutte 1 år, GRATTIS!


Är med i en liten tävling

Just nu är jag med i en tävling på en blogg som heter emmadamm.blogg.se Det är en tjej som heter EMMA som har den bloggen! Asså S H I T va bäst hon är på att rita!!!!! Hon gör tavlor/teckningar, kläder och smycken...riktigt kreativ. Det är inte direkt så stor chans att man vinner, men hennes grejer är så snygga så det är iallafall värt ett försök!



Jupp, så kolla in hennes grejer!


KRAM

Dag 22 - Det här upprör mig

När bussarna kommer för tidigt!

Det är nog det värsta som finns!! När man har en buss som man ska ta och så kommer den några minuter förtidigt så att man missar den. Eller när man ser bussen komma (för tidigt) och springer o springer och hinner precis inte fram till bussen innan den åker!!! AHHHH HATA SL!!!

Men nu vet ni att jag inte gillar att missa bussen ;) haha, hare gött



Dag 21 - Ett annat ögonblick


HAHAH, pappa visade den här för ett tag sen och den är sååå underbar!! Dom stackars killarna är så underbart tondöva, hahaha LOVE LOVE LOVE

Min favvo kommer efter 3:00. KOLLA DÅ! hahaha



Man kan ju INTE inte skratta åt det här, hehehehe

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!